Knegdeg

Hur mycket pengar tjänar man på att ha kollektivavtal? De flesta har ingen aning. Vi fick i uppdrag att skapa ett större intresse för kollektivavtalets värde. Målsättningen var att engagera målgruppen och öka kunskapen om kollektivavtalens ekonomiska värde och innehåll. Vi bestämde oss för att visa att fördelarna för den egna plånboken är mycket större än många tror och skapade Knegdeg. En webbplats uppbyggd kring 6 områden som belyser olika skeden i livet då man tjänar på ett kollektivavtal, och där man kan se och räkna ut skillnaden för just sina pengar. Med och utan kollektivavtal.
Lanseringen av den nya tjänsten gjordes bland annat med sex filmer om tillfällen i livet då man tjänar på ett kollektivavtal – Förälder, Mellan jobb, Sjuk, Arbetsskada, Pension och Döden. Filmerna visades på bio och i olika online-kanaler. Att kollektivavtalets fördelar berör de flesta någon gång i livet var också centralt på våra plattformar i sociala medier. Filmerna kompletterades av tips, fakta och nyheter på Facebook och Twitter, samt printannonsering.

För mer information om projektet ta gärna del av i casefilmen här intill.


KundPTK

ESTER STOCKHOLM AB

Besöksadress:
Drottninggatan 88 D
111 36 Stockholm
Sweden

Postadress:
Box 6032
102 31 Stockholm

Tel: +46 8 22 41 00

följ oss

Vi finns på:

Instagram
Twitter
Facebook

Ny kund?

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar och kan hjälpa er, kontakta gärna vår VD, Roger Kempe, på telefon 070-716 31 84 eller mejla

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid intresserade av
såväl nya som erfarna talanger.
Mejla till vår CD Lotta Mellgren

Utmärkelser

8 Guldägget
2 Spinn
5 100-wattaren
5 Cannes Lions
7 Epica
4 Eurobest
5 Cresta Awards
1 DMA Echo Awards
2 Guldlådan
9 Guldnyckeln
1 Svenska Designpriset
1 Kolla!

English

Ester is an independent advertising agency based in Stockholm, helping clients to become more interesting and attractive to their customers. We collaborate with companies and organizations whose services and products not only solve a need, but also have a sustainable, human approach to the world.

For further inquiries please contact our CEO Roger Kempe at