Tyskungen

Tyskungen är en stark kriminalroman där Camilla Läckberg återvänder till en fascinerande period av Sveriges historia. Precis som i den kritikerrosade Stenhuggaren arbetar Camilla Läckberg med två tidsplan och väver samman nutid med den gripande berättelsen om en ung kvinnas upplevelser i 1940-talets Sverige.

För att marknadsföra den nya boken ville vi fånga den speciella stämning som Camilla bjuder på i Tyskungen. Där mord och familjehemligheter krockar med västkustidyll. I steg ett inför lanseringen skickades en låda ut till utvalda personer inom förlagsbranschen och media. I lådan låg boken samt en klassisk samlartallrik i porslin – men med ett betydligt morbidare motiv. Aktiviteten ”skrämde” slag på journalistkåren och blev omskriven i alla de stora tidningarna lagom till boksläppet.

I den bredare delen av kampanjen tog vi fram en serie klassiska turistvykort som distribuerades genom butiker och genom särskilda vykortsställ som sattes upp på olika publika platser. Korten hade vid en första anblick de vanliga idylliska motiven, men visade sig vid en närmare titt vara fyllda med små mordiska detaljer.


KundBokförlaget Forum

ESTER STOCKHOLM AB

Besöksadress:
Drottninggatan 88 D
111 36 Stockholm
Sweden

Postadress:
Box 6032
102 31 Stockholm

Tel: +46 8 22 41 00

följ oss

Vi finns på:

Instagram
Twitter
Facebook

Ny kund?

Är du intresserad av att veta mer om hur vi arbetar och kan hjälpa er, kontakta gärna vår VD, Roger Kempe, på telefon 070-716 31 84 eller mejla

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid intresserade av
såväl nya som erfarna talanger.
Mejla till vår CD Lotta Mellgren

Utmärkelser

8 Guldägget
2 Spinn
5 100-wattaren
5 Cannes Lions
7 Epica
4 Eurobest
5 Cresta Awards
1 DMA Echo Awards
2 Guldlådan
9 Guldnyckeln
1 Svenska Designpriset
1 Kolla!

English

Ester is an independent advertising agency based in Stockholm, helping clients to become more interesting and attractive to their customers. We collaborate with companies and organizations whose services and products not only solve a need, but also have a sustainable, human approach to the world.

For further inquiries please contact our CEO Roger Kempe at